Kan ni förstå hur kär jag är i denna lilla flicka? Har inte riktigt kunnat njuta av att ha barn då hon skrikit konstant, nu börjar det avta lite så nu får jag se ett leende och prata lite med henne :)

Har ammat henne sen hon kom men nu verkar det som om jag få ge upp.. Min mjölk är som vatten och hon verkar långt ifrån nöjd med amningen, hungrig och fruktansvärd magknip. Känns tråkigt för jag ville amma henne tills hon va 4 mån ialf.

Fredag idag och har inte ett skit att göra... M har åkt till jobbet och jag är hemma med en liten tjurig dam..

Imorn ska vi ialf våga oss till ingelsta och shoppa mat. Hoppas lille plutt vill vara lite lugn o tyst! tycker det är fruktansvärt pinsamt när hon gallskriker så dant.. Folk tror väl man misshandla henne, eller svälter henne.

Trevlig Fredag käre läsare !